Termeni & condiții SORGETI SRL

Toate prețurile afișate pe site-ul sorgeti.ro sunt exprimate în lei (cu TVA inclus) și sunt valabile cu condiția respectării H.G. 1132/2008, respectiv, cu predarea bateriilor uzate, în schimbul celor noi achiziționate, către furnizorul SORGETI S.R.L.

În cazul în care nu se predă bateria uzată în schimbul celei achiziționate se va percepe taxa de depozit, în cuantum de 10% din valoarea totală a bateriei (“Sistemul “depozit” se aplică asupra preţului de vânzare de către distribuitorii de baterii şi acumulatori auto, la comercializarea către consumatorul final, reprezintă 10% din preţul de vânzare al unei baterii sau al unui acumulator auto şi este plătit odată cu achiziţionarea unei baterii sau unui acumulator auto, în cazul în care nu se predă o baterie sau un acumulator auto uzat” – extras din H.G. 1132/2008 art.7 alin.17).

Transportul, montarea și verificarea bateriilor sunt gratuite pentru locațiile aflate în București și în orașele în care SC SORGETI SRL are puncte proprii de lucru (Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, Ploiești, Târgoviște).

Plata se face la livrare (în sistem ramburs).

Livrarea se face în maxim 48 de ore de la comanda lansată de dvs online sau telefonic.

Pentru informații privind livrarea bateriei/bateriilor, ne puteți contacta de luni până vineri între orele 09:00 și 17:30 la telefon/fax: 021/232.44.61 sau e-mail: [email protected]

Datele personale furnizate de dumneavoastră nu vor fi făcute publice sau comercializate către terțe părți. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții etc.

Datele personale pot fi însă transmise autorităților în drept, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

SC SORGETI SRL este deținătorul acestui site.

Textele și imaginile din acest site sunt proprietatea SC SORGETI SRL sau a unor terți care au autorizat SC SORGETI SRL să le utilizeze, și nu pot fi folosite fără acordul în scris al proprietarului acestui site.

Termenii și condițiile prezentate respectă reglementările legislative aflate în vigoare:

1. Legea nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiilor asociate acestora;

2. O.U.G. nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;

3. H.G. nr. 1132/2008 privind regimul bateriilor și acumulatorilor şi al deşeurilor de baterii şi acumulatori.

Watch Dragon ball super